DEUREN MADE WITH LOVE

Neem contact op

Deathstock Deuren

Een ware eyecatcher binnen je interieur is toch wel een op maat gemaakte stalen deur.

Deuren

Stalen deuren worden steeds vaker in het interieur toegepast. Een mooie glazen stalen binnendeur geeft meer ruimte, licht en transparantie aan je huis. Daarnaast is het toch fijn als je bepaalde ruimtes kunt afsluiten voor geluid en temperatuur.

De stalen deuren van Deathstock.table staan voor maatwerk met hoogwaardige afwerking en zijn geschikt voor zowel woningen, horeca gelegenheden, kantoorpanden. Er wordt uitsluitend met kwalitatief materiaal gewerkt. Onze stalen deuren worden vakkundig geplaatst.

Verschillende soorten stalen deuren

Ben jij op zoek naar een taatsdeur, schuifdeur of scharnierdeur? Deathstock.table maakt alle deuren voor jou op maat zodat deze naadloos in bij jouw interieur passen. Voor zowel als in nieuwbouw en bestaande bouw. Naast stalen glazen deuren maakt Deathstock.table ook houten deuren met stalen omlijsting op maat, wat iets meer privacy geeft maar toch sfeer verhogend is.

Stalen deuren op maat

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Deathstock.table helpt graag om jouw idee werkelijkheid te maken. Neem gerust contact op met Deathstock.table om jouw droomdeur samen te stellen.

Neem contact op